Om mig

Hej!

Jag som driver den här bloggen heter Anna, är 30 år och bor i en förort norr om Stockholm med min Simon. Den 23 juni 2012 gifte vi oss uppe i Korpilombolo. Allt om bröllopsdagen kan du läsa här eller om du vill läsa om alla förberedelser också kan du göra det under bröllopskategorin!

Jag är en riktig pojkbandsnörd men lyssnar såklart på annan musik också. Framför allt älskar jag att gå på konsert, gärna i samband med en resa till Storbritannen, vilket jag försöker blogga om så ofta jag kan. Här kan ni se både vilka konserter jag varit på och vilka jag ska på. Lista uppdateras kontinuerligt och jag jobbar på för att komma ikapp och försöka skriva några rader om varje konsert.

Mitt andra stora intresse är konståkning. Jag har åkt i många år men aldrig blivit riktigt duktig. Jag tycker dock att det är fantastiskt kul och därför åker jag nu mer en gång i veckan i en hobbygrupp, det gäller att ta alla chanser en får att stå på ett par skridskor.

Mina tidigare bloggar (förutom alla åren i Lunarstorm innan dess…)

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Om mig

  1. Hej! Jag undrar bara hur du har gjort för att lägga till flikar i sidhuvudet. Är en ganska ny användare av spotlife så känner mig lite lost. Skulle vilja ha mina kategorier i sidhuvudet samt info om mig själv :) Vore hemskt tacksam för svar :)

  2. Hej! Jag är lite sugen på att börja åka lite konståkning igen. Vart har du lyckats hitta en vuxengrupp?

    Hej hej
    Anna

    • Va roligt!! Jag åker i Solna konståkningsklubb men om du bor i Stockholm vet jag att det finns i Stora Mossen (SASK) också (ev Vallentuna och Östermalm också). Annars kan du nog bara googla på vuxengrupp konståkning eller något sånt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>