Han är ju så snäll

Fyra dagar kvar. Tre arbetsdagar och en speldag, sen har Simon semester och vi får sällskap om dagarna. Jag längtar! 

Jag har en riktigt dålig dag idag där jag känner att jag inte riktigt orkar med, att vi bara måste ta oss igenom den här dagen. Jag känner mig som världens sämsta mamma som ibland tycker det det är riktigt jobbigt och det blir ju inte bättre av att jag hela tiden får höra hur snäll Eskil är. Att han är snäll borde väl innebära att det här skulle vara en walk in the park för mig? Men det är det inte. Det är så galet jäkla tufft, mycket tuffare än jag hade kunnat tänka mig. Tänk då om han inte hade varit ett snällt barn. Hur hade det gått då?

Eller kan det kanske vara så att han inte är precis så snäll och lättsam som alla tror? Kan det kanske vara så att jag är den enda i hela världen som helt på egen hand tar hand om honom medan Simon är långa dagar på jobbet. Kan det vara så att alla som bara är med honom under några timmar faktiskt inte ser hela bilden? Att han i början av sitt liv hade så ont i magen att han skrek och skrek och skrek och att han nu efter någon vecka där allt var bra har kommit in i en period då han gnäller och skriker mer än han busar och är glad? Eller är jag bara världens sämsta mamma?

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Han är ju så snäll

  1. Fina du!
    Klart att det är tufft att vara förälder. Som du säger, de andra ser inte hela bilden. Men oavsett vad man fått för barn är första åren tuffa. Ta allt stöd du kan få ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>