Midsommarhelgen 

Vid lunchtid i fredags åkte vi hem till mina föräldrar. Båda mina syskon, lillebrors tjej och min faster med familj var där och vi åt massor med sill och annan god mat. Sen blev det jordgubbstårta och den sedvanliga diskussionen om höger- och vänsterhänta tårtspadar, en never ending story.


På kvällen åkte vi vidare till A och B för grillning och firande med vänner. Eskil somnade för natten i deras soffa redan klockan sju men sov ändå bra resten av natten. 


På midsommardagen firade vi vår femåriga bröllopsdag med middag och en hotellnatt. Eskil sov hos sin mormor och morfar och det hade gått hur bra som helst. Jag saknade honom som en tok men samtidigt var det mysigt att bara vara jag och Simon några timmar. 

När vi gifte oss hade gästerna skrivit lite olika meddelanden på rosa post-it lappar och lagt i en trälåda. De lapparna läste vi igår. Det var allt ifrån lyckönskningar till löften om middagsbjudningar och ”nu kommer myggen in, jag stänger dörren!”. Superkul att läsa!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>