En kopp kaffe

Torsdag morgon och imorgon är det midsommar. Ser framför allt fram emot att Simon är ledig en extra dag i och med midsommar då jag varit helt galet trött hela veckan. Varför förstår jag inte riktigt då Eskil sovit ca 21.00-06.30 varje dag (OBS! Jag jinxar inte och säger att han sover så, bara att han sovit så), vilket ju gett den här mamman en hel massa sammanhängande sömn. Men trött är jag och idag har jag till och med tagit en kopp kaffe. Det mina vänner händer inte ofta! 

Just nu har lillemannen somnat i sitt babygym. Kaffet gör att jag inte kan passa på att sova samtidigt men efter att ha borstat tänderna och startat diskmaskinen sitter jag i alla fall i soffan och bara slappar. Ska inte göra någonting vettigt alls förrän han vaknar för även om jag inte kan somna kan jag ju försöka vila lite i alla fall. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>