Äntligen jordgubbar

Hejsan hoppsan. Ligger just nu i sängen och nattar Eskil. Vi har kommit så långt i kvällens nattning att han sover och jag ligger kvar med billjud på telefonen en stund för att se att han inte ångrar sig och vaknar. Undertiden är det ju ett alldeles ypperligt tillfälle att passa på att blogga lite. Speciellt eftersom jag hör Simon plocka disk där nere, jag vill ju inte störa (läs: tycker det är en perfekt fördelning att han plockar disk medan jag bloggar).

Så vad har vi gjort de senaste dagarna? Idag har vi mest suttit inne eftersom Eskil och värme inte riktigt funkar ihop men igår kväll var jag ute på middag med några vänner, en födelsedagspresent från min lillasyster. Det var så roligt och antagligen välbehövligt att få komma bort någon timme och maten var dessutom jättegod!


Förresten var min mor och min bror här en stund idag. Vi åt glass och jordgubbar, årets första jordgubbar för min del och det var ju alldeles galet gott! Lillebror vågade sig till och med på att hålla i Eskil en stund, framsteg!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>