Make på vift

Hejsan hoppsan! 

Ikväll är Simon iväg och spelar spel med några vänner vilket innebär att jag och Eskil är ensamma. Det är vi ju visserligen hela dagarna också så det går faktiskt jättebra, vi har liksom fått in snitsen på det här rätt bra nu. Något jag dock känner mig rätt osäker på fortfarande är att natta Eskil på kvällen. Det har sen start varit Simons jobb och något jag snart tre månader in bara gjort en handfull gånger. Men just nu sover han, jag ligger här bredvid och tyst pillar på mobilen och viktigast av allt – vi ligger båda två och lyssnar på ljudet av en bil som kör. Inte en bil utanför fönstret alltså, om ni trodde det. En bil i en app vi aktivt använder för att få honom att somna. Funkar hur bra som helst förutom att jag börjar få ont i huvudet av ljudet såhär en halvtimme in. Ska väl försöka fadea ut ljudet snart och hoppas att han tänker fortsätta sova när det blir tyst. 


Måste också berätta att vi varit iväg på äventyr idag och träffat två mammor och deras pluttar som jag lärt känna via en facebookgrupp. Mycket trevligt och Eskil verkade nästan gilla babygymmet hos de vi hälsade på bättre än det vi har här hemma! 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Make på vift

  1. Så ljudet av en bil är sövande? Spännande! Det måste jag testa om det blir fler barn. Vi satte på Epic Thunderstorm på Youtube när min son var lite yngre, så fick han somna till regn- och åskoväder. Det funkade jättebra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>