Fem saker du inte visste om mig

  1. Jag älskar gräddfil! Har jag inget vettigt att använda gräddfilen till funkar det alldeles utmärkt att ha bara den och lite salt på en rostmacka.
  2. Jag har sweet chili sås på köttfärssås och spagetti. Bästa kombinationen!
  3. Jag tycker det är så vidrigt äckligt att kräkas att jag kräks, vilket ju gör att det aldrig tar slut när det väl har börjat. Definitivt något att undvika i största möjliga mån alltså!
  4. Jag har en gossedjursnoshörning vid namn Evert liggande i min översta nattduksbordslåda.
  5. Jag har exakt noll koll på vad karaktärerna i Star Wars heter och har därav döpt om dem som sitter som klistermärken ovanför Eskils skötbord. Tyvärr har jag glömt alla hittepånamn utom Rut och Knut också. 
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>