Kort hyllning till babysittern

Nu har hushållet varit med babysitter i fem dagar och jag är såld! Herre min get vilken bra grej! Eskil är i princip alltid nöjd i den, den är superenkel att flytta mellan rummen och jag kan få lite saker gjort medan han sitter där och sprallar. Idag har jag ätit frukost, ätit lunch, provat gamla kläder för att se vad som fortfarande passar och packat upp en matleverans medan han suttit där. Såklart inte allt i ett streck men babysittern i kombination med att Eskil de senaste dagarna varit på mycket bättre humör än tidigare gör nog att idag kvalificerar sig in som bästa föräldralediga dagen utan övrigt vuxet sällskap hittills. Och det är minsann inte dåligt ska ni veta!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>