Mors dag

Idag är det alltså mors dag igen, min första, och jag vet inte riktigt vad jag känner för den här dagen. Dels har vi aldrig firat vare sig mors eller fars dag under min uppväxt men framför allt har den här dagen varit en jobbig dag för mig de senaste åren i och med barnlösheten. Det blir så hysteriskt på något sätt, framför allt i sociala medier, också sitter man där och åter igen blir påmind om vad man inte har. Så trots att jag i år har min älskade lilla Eskil och får äran att kalla mig mamma så känner jag mig inte alls redo att bli firad, åtminstone inte i år men kanske inte sen heller. Jag klarar mig bra utan den här dagen. Då känner jag mer för ofrivilligt barnlösas dag som var igår. Tyvärr hann jag inte blogga något igår men uppmärksammade det i alla fall på instagram. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>