Hipp hipp hurra!

Norges nationaldag är här och dagen till ära fyller jag 31 år. Förutom förra året, när jag fyllde 30 och fick en privatkonsert på festen, känns det bara mer och mer meningslöst att fylla år. Lite som att ”jahopp, då har det gått ett år till”.

Dagen till ära har Eskil tagit en lång tupplur efter lunch så jag har hunnit fixa iordning huset till någorlunda representabelt tillstånd inför kvällens födelsedagsfika. Finns helt klart mer saker jag kan fixa men nu ser det ok ut och eftersom han sover ska jag slappa/sova nu (och därmed bastu!).

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>