En torsdag

Sitter just nu med en sovande Eskil i knät och kollar på Real housewifes of new york (eller vad det nu heter). Inte direkt mitt favoritprogram men jag når inte fjärrkontrollen och vill inte råka väcka lilleman. Snart måste jag väl lyfta honom till nestet om jag ska kunna gå och värma lunch men förhoppningsvis har han ju somnat lite djupare tills dess. Dessutom är det ju faktiskt riktigt mysigt med sovande bebis i famnen när man inte känner att det är något annat man borde fixa med just då. 


Igår var vi på bvc för tvåmånaderskontroll och rotavaccin. Lillkillen väger nu 6340g och är 61cm lång… och hade jätteont i magen och skrek hela eftermiddagen/kvällen igår så han har väl lite sömn att ta igen nu. Jag var förresten till vårdcentralen imorse för att kolla upp om jag kan sluta med levaxin, håll en tumme! Och om en dryg timme ska vi på promenaddejt med en granne och hennes son som bara är någon vecka äldre än Eskil. Jättekul för mig att få träffa en annan vuxen såhär när man mest bara är hemma om dagarna och om småkillarna blir vänner sen vore det ju toppen med tanke på att vi bara har en liten gräsmatta mellan våra hus. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>