Äntligen helg

Visserligen är jag ju hemma varje dag men det är ändå något speciellt med helg. Framför allt för att Simon är hemma såklart men helg är ändå helg. Den här helgen är han verkligen hemma också och vi har inget större inplanerat. Det ska verkligen bli underbart att bara få umgås lilla familjen, framför allt efter en tuff vecka då lilleman inte varit på sitt bästa humör (det verkar dessutom ha vänt nu).


I onsdags hade jag förresten lite egentid på kvällen. Vad jag gjorde? Storhandlade mat och det var sååå skönt. Grät hela vägen hem för att jag saknade Eskil så mycket men medan jag var där var det så bra och välbehövligt på flera olika sätt. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>