Vi överlevde

Pappan i huset är hemma!! Han har varit på jobbresa i Polen sen i lördagsmorse vilket inneburit att jag och Eskil har fått klara oss (någorlunda) själva. Lillherrn har mestadels varit på riktigt dåligt humör och har sovit sämre på nätterna än han gjort på länge. Väldigt vältajmat om ni frågar mig och jag har verkligen kännt mig som världens sämsta mamma. Simon har istället valt att se det som att jag är världens supermamma som klarat av helgen trots att den varit som den varit. Han är snäll han. 

Men helt själva har vi som sagt inte varit. Anna har hälsat på en stund, Martina och Olof likaså (och de lagade och bjöd till och med på middag, sån lyx!!) och sist men inte minst har min underbara lillasyster varit här från söndag förmiddag, över natten och är fortfarande här. Verkligen guld värt med den avlastningen hon gett! <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>