Våra dagar

Nu var det visst ett tag sedan jag skrev något här men på instagram har det i alla fall dykt upp lite bilder och en film så håll koll där! Heter annamopp. 

Våra dagar ser mer eller mindre likadana ut just nu. Eskil äter och sover och bjuder däremellan på små leenden. Jag försöker få honom att sova i sitt neste så att jag kan göra något annat, typ äta eller sova, men oftast somnar han hellre i min famn. Då är det tur att jag har både TVn och mobilen för hur mysigt det än är så blir jag ju lätt uttråkad. Så det blir mycket instagram och Facebook och nu senast en hel del googlande av nappflaskor. Tydligen kan det också vara kul. 


När vi inte befunnit oss i soffan har vi bland annat hälsat på min farmor, firat min lillasysters födelsedag, varit på överrasknings-30årsfest, sällskapat med min lillebror och igår hade jag för första gången någonsin migrän. Det sistnämnda inte det minsta roligt. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>