En månad

Eskil är nu en månad gammal. Tänk så fort det gått ändå, det var ju nyss han föddes?! Det känns verkligen som att han föddes igår samtidigt som det känns som att han alltid funnits här. En så självklar del i vår lilla familj <3

Så vad har egentligen hänt under den här månaden? Han har gått från att mest bara sova och äta till att vara mer vaken och med. Han gillar när mamma sjunger ”en elefant balanserade…” och andra barnsånger och när pappa dansar med honom till partymusik. Han sover bäst på sin mamma och tycker att blåbärstepåsar luktar alldeles förskräckligt. Att bada är ingen höjdare men att ligga och mysa i handduken efteråt kan vara rätt ok. Ljudet av vatten i kranen är dock en jättebra grej som lugnar. Vi har övergått från att amma och tilläggsmata till att endast ge ersättning och vår stora kille äter (enligt förpackningen) ungefär som om han vore en månad äldre men så är han ju nu 58,5cm lång och väger 5285g. Kläder i storlek 56 börjar dessutom bli lite i det minsta laget. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>