Snart långhelg

Nu är det bara timmar kvar innan Simon har långhelg och vi här hemma har klarat av de första vardagarna med bara vi i huset. Eskil har under sina första veckor varit världens snällaste bebis men lagom till att Simon började jobba började skrikkalaset. Dels verkar stackarn ha ont i magen och dels funderar vi på om han är lite tidigt inne i det första utvecklingssprånget (eller vad det nu heter på svenska) (det arga molnet på bilden). Allt stämmer verkligen! Han skriker utan anledning, han vill vara nära mycket mer, han vill (åtminstone oftast) endast sova på mig och vill äta oftare. Jag hoppas i alla fall att det är så och att det inte kommer bli värre om någon dag för jag är verkligen helt slut!


Jag är i alla fall stolt över att vi trots allt detta kom i tid till bvc igår. Det kändes verkligen som en bedrift! Och idag ska vi få sällskap av Jossi en stund. Men måste avrunda… herrn verkar vakna…

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Snart långhelg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>