Imorgon börjar vi 

För fyra veckor sedan, tre dagar innan bf, hade vi fått veta att bebisen i magen växtspurtat och fått en tid inbokad hos specialmödravården dagen efter för att bestämma hur länge det var ok för honom att stanna inne i magen. Det besöket gick vi aldrig på i och med att värkarna startade under natten och vi dagen efter tillslut äntligen blev föräldrar. Det innebär ju också att Eskil imorgon funnits hos oss i hela fyra veckor och att Simons tio pappadagar plus två veckors semester är slut. Dags för honom att återgå till jobbet och dags för mig och Eskil att vara ensamma hemma om dagarna. Efter de tio dagarna hade det aldrig gått så jag är så glad att Simon ville och kunde ta semester också för nu känns det ändå ok. Självklart hade vi gärna haft honom hemma längre och lite läskigt känns det minsann men jag mår i alla fall tillräckligt bra både fysiskt och psykiskt för att kunna ta hand om Eskil själv under dagarna. Ni får gärna hålla en tumme för oss men det ska nog gå bra! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>