I vår bubbla

Vi har verkligen levt i vår lilla bebisbubbla de senaste veckorna, och det är väl så det ska vara. Jag har verkligen noll koll på vad som hänt i Sverige och världen sen Eskil föddes men igår när vi fick höra om lastbilen på Drottninggatan gick det ju inte att undgå längre. Så hemskt och jag kan säga att jag pussade lite extra på min lilla kille igår kväll. Så glad att han inte förstår än och bara är nöjd så länge han är mätt och får mysa med sina föräldrar <3


Den här helgen ska vi få besök av både min faster och min moster. När Eskil var nykläckt ville jag helst bara vara vi tre i familjen men nu tycker jag det är så kul när folk vill komma och hälsa på, även om jag sitter här oduschad i en nerspydd fleecetröja och trasiga gravidleggings, speciellt om de har med sig mat eller fika. Finns få saker jag uppskattar så mycket som mat och fika just nu. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>