Inte alls min dag

Gårdagen hade kunnat vara så bra! Solen sken och lillasyster var här för att fota mig och Simon så här sent i graviditeten (det var för övrigt precis lika obekvämt som sist men samtidigt kul att ha lite bilder från den här tiden). Det var så härligt att vara ute en stund också!


Det som var mindre bra, faktiskt inte alls bra, var det som gick sönder. Det började redan innan syrran kom förbi. Jag skulle sminka mig lite, vilket jag inte gjort sen nyårsafton, och inser att vissa av grejerna i toalettskåpet fastnat antingen på hyllan där de stod eller i skåpväggen bakom. Det visade sig att en hårspray läckt och sen torkat in så pass att när jag tog lös grejerna följde skåpväggens färg med. Jättekul framför allt med tanke på att vi renoverade badrummet i december och skåpet alltså är helt nytt. Bara att måla och hoppas att det inte syns allt för mycket. 

Som om inte det vore nog skulle jag och Simon på eftermiddagen åka och köpa lite snacks till Melon men när han vrider om nyckeln vägrar bilen starta. Det verkar som att batteriet laddat ur så medan Simon går till affären ringer jag pappa som är snäll och kommer förbi med nån bilbatteriladdare och startkablar. Tyvärr vill bilen ändå inte starta vilket såklart ger mig en aning panik. Dels vill jag verkligen inte lägga mer pengar på idiotbilen men framför allt kan ju förlossningen sätta igång när som helst och även om vi såklart kan ta taxi vill jag verkligen att bilen ska fungera just nu. Simon ringer hur som helst bärgare som får ta bilen till en verkstad men lyckligtvis får bärgningskillen igång bilen!! Nu hoppas vi bara att den ska fortsätta fungera…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>