God morgon fredag

God morgon! Jag halvligger/sitter just nu i sängen och försöker bestämma mig för om jag ska slumra om en stund trots att sängen just nu inte är speciellt skön eller om jag ska kravla mig ur, ta en dusch, äta frukost och sen ta en tupplur på den betydligt skönare soffan om det fortfarande behövs. Alternativ två verkar ju bättre men då måste jag ju ta mig ur sängen och det är tyvärr inte så lätt när man är höggravid och madrassen är alldeles för mjuk. 

I övrigt har jag tre planer för idag (förutsatt att inte Eskil vill titta ut men det tror jag inte):

  1. Vattna blommor
  2. Köpa häftstift
  3. Äta middag med min bror (mfl) som är nere i Stockholm den här veckan 

Bjuder på en magbild i konstig vinkel från igår (38+6) och önskar er en bra fredag!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “God morgon fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>