Inte bara ett förråd längre

Det första rummet man ser när man kommer upp för trappen till andra våningen i vårt hus har mestadels använts som avlastningsyta. Det står en gästsäng där inne som använts några gånger men främst har vi antingen hängt tvätt på tork eller ställt in grejer vi antingen inte vet var vi ska göra av eller grejer som förr eller senare ska upp på vinden där inne. Ett oerhört praktiskt men väldigt fult och tråkigt rum med andra ord. 

Nu när vår lilla familj äntligen ska utökas kommer rummet så småningom istället bli Eskils. Planen är att han sover inne hos oss till en början men vi har ju redan lite grejer som är hans och jag har hamnat i det där berömda boastadiet där jag bara måste fixa och dona inför hans ankomst så rummet har nu börjat ändra skepnad så smått. Gästsängen kommer få stå kvar tills dess att han ska flytta in där men den andra halvan av rummet har börjat få lite möbler och jag har köpt gardiner (kors i taket!) och lite annat dit in. Ska visa mer ordentligt när allt är på plats men här kommer en liten sneak-peak på hur det ser ut just nu. 


Hyllan råkade dock ut för en mindre olycka, som förhoppningsvis inte alls kommer synas sen, så tills målarfärgen jag fick dutta på har torkat ligger rumsfixningen på paus. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>