Mars är här

Mars, månaden då vi kommer att bli föräldrar, är här! Dessutom är det min första föräldralediga dag som i tur och ordning har spenderats med följande:

 • Vakna av Simons sjuttioelva alarm efter en natt med knappt någon sömn 
 • Tagit en så lång dusch vår varmvattenberedare tillåter (dvs tvätta det som tvättas ska och sen njuta i ungefär en halv sekund)
 • Ätit frukost framför Nyhetsmorgon 
 • Tagit en välbehövlig tupplur i soffan och sovit sååå mycket bättre än i sängen
 • Slökollat TV
 • Tömt diskmaskinen
 • Ätit lunch framför Vinterstudion
 • Åkt in mot jobbet och på pendeltågsresan in tagit slut på månadens internetranson (tydligen har jag inte mer i mitt abonnemang än att det knappt räcker till en halvtimmes längdåkningstittande på play)
 • Lämnat jobbdator mm på jobbet och samtidigt passat på att säga hej och hejdå till de som var på plats
 • Åkt vidare till barnmorskan där allt som vanligt (tack och lov!) var bra och fick bland annat veta att Eskil fixerat sig
 • Åkt hem i krånglande kollektivtrafik och blivit så trött efter dagen att jag nästan började gråta av tanken på att gå de kanske 400 meterna mellan pendeltåget och vårt hus
 • Ätit pizza till middag
 • Tagit mig igenom den sista delen av en onlineprofylaxkurs med Simon där vissa saker verkade vettiga och andra bara allmänt märkliga (tex tror jag inte att jag skulle uppskatta Simons ansikte en halv centimeter från mitt medan han spänner ögonen i mig och klappar mig på kinderna)
 • Kollat på när Simon spelat gamla TV-spel
 • Kollat på Sverige-Australien i fotboll 

Imorgon hoppas jag på en lugnare dag men innan dess hoppas jag på en natt där jag vaknar max typ tre gånger. Håll gärna en tumme!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>