Gravid

Ni som följer mig på instagram har redan sett det men jag måste självklart berätta här med. Jag är gravid. JAG. GRAVID. Hör ni hur det låter eller är det bara jag som efter 13 veckor fortfarande är rätt chockad? Vi skulle liksom göra ytterligare ett IVF-försök (ska skriva mer om hela vår resa i ett annat inlägg, håll till godo!) i juni och om inte det gick tänkte vi ta en paus, gå på informationsträff angående adoption nu under hösten och sen ta det därifrån. Liksom se vilket alternativ som vi kände var rätt fortsatta väg för oss. Så otroligt kändes det att jag av alla världens människor skulle lyckas bli gravid, men så gick det. Jag plussade på fredagen den 9 juli och har sen dess varit i någon smärre chock. Men vi har sett både en och två gånger att Eskil (arbetsnamn, vi vet inte kön) lever och har det bra så nu ska jag försöka tro på det här på riktigt. 

Hoppas ni också vill följa med på vår resa!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>