Beyonce, 26 juli 2016, Friends arena

Jag har läst så många ord om hur fantastisk Beyonce var, hur fantastisk hennes konsert på Friends i tisdags var. Jag håller inte alls med. Det var en helt ok konsert men absolut inte mer än så. Nu har jag sett henne och jag behöver inte göra om det. Ungefär så. Lite får jag såklart skylla mig själv som inte pluggat på så att jag kunde alla låtar i setlisten men ändå. Det var för proffsigt och för inövat vilket gjorde det opersonligt. 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Beyonce, 26 juli 2016, Friends arena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>