Vad?

Nu var det någon dag sedan jag bloggade igen. Har varit på fruktansvärt dåligt humör så har inte velat skriva någonting alls. Idag är det dock bättre så nu kör vi på en lista jag hittade hos UnderbaraClara bara för att jag tycker det är så roligt att fylla i!

Vad är ditt guilty pleasure? Räknas att jag kollar på repriser av Greys Anatomy nästan varje vardag?
Vad har du för äcklig vana? Ignorerar och struntar i att döda små silverfiskar på toalettgolvet. Tar bara de som växt till sig. 

Vad är det folk inte tror om dig? Att jag gillar fotboll. Av någon anledning förvånar det många personer och jag har verkligen ingen aning om varför. 

Vad är ditt problem? Svårigheter att bli gravid

Vad är ditt naturliga sinnestillstånd? Positiv till det mesta. Barnlösheten har dock gjort mig både ledsen, pessimistisk och negativ. Har inte känt mig som mig själv på tre och ett halvt år vilket börjar bli väldigt tröttsamt. 

Vad är du inte? Nöjd med livet som det ser ut just nu

Vad är ditt mest använda kraftuttryck: Pucko! (Används väldigt frekvent)

Vad tycker du inte är jobbigt? Att skotta snö. Jag kanske skulle tycka annorlunda om jag bodde längre norrut men den lilla snön som brukar falla i Stockholm älskar jag att skotta från gången upp mot ytterdörren. 

Vad ger dig energi? Konståkning, att gå på konsert och att lyssna på riktigt bra musik

Vad är gott? Den senaste tiden har jag varit jättesugen på ägg. Helst kokat med gräddfil och gräslök på. 

Vad har du missuppfattat? En viss persons agenda

Vad är jobbigt? Dagarna mellan ägglossning och beräknad ickemens när det enda jag kan göra är att vänta och hoppas i något slags pessimistiskt sinnestillstånd 

Vad gjorde du nyss? Tvättade potatis till kvällens middag

Vad är klurigt? Att upprätthålla en fasad om att jag ”mår bra” inför folk (främst på jobbet) som inte vet vad vi går igenom

Vad ska du göra nu? Koka den där potatisen 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>