En lista

Hittade en lista här som jag tänkte att jag snor!

1. Har du ett namn som bara din familj kallar dig?
Min bror och min syster brukar kalla mig för syster… eller bror. Och jag gör likadant med dem. Det är inte så noga med om man pratar med sin syster eller sin bror, det viktiga är att om den ena säger syster svarar den andra med bror och tvärtom. Kan bli lite småsnurrigt ibland.

2. Har du någon ovanlig/konstig vana?
När jag är riktigt trött, ligger i sängen och känner att jag måste sova bums brukar jag sprattla en massa med benen, då vet Simon att det är dags att gå så jag får somna i lugn och ro själv innan han också kommer och lägger sig. Vi är oerhört kärleksfulla på så vis…

3. Har du några konstiga fobier?
Inte direkt. Vissa verkar ju tycka att det är jättemärkligt att vara rädd för hundar dock.

4. Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör?
Är nog ingen hemlighet alls vad jag gillar för musik

5. Vad stör du dig på hos andra?
När de inte tänker på att det finns andra människor i närheten och typ stannar sekunden de klivit av en rulltrappa så att alla går in i dem eller stannar precis utanför dörrarna på pendeltåget så att ingen annan kan kliva av.

6. Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös?
Jag blir nog mest tyst. Ofta drar jag åt tofsen lite hårdare också men det gör jag då och då även om jag inte är nervös så tro inte att jag är nervös varje gång det händer 😉

7. Vilken sida av sängen sover du på?
Där det är minst chans att en eventuell yxmördare skulle attackera mig innan den attackerar någon annan i rummet

8. Vad var ditt fösta gosedjur och vad hette det?
En liten ljusbrun nalle som hette Mimmi.

9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?
Antagligen men inget jag själv lagt märke till

10. Vilket håll står du åt i duschen?
Utåt när jag tvättar håret, inåt när jag tvättar kroppen.

11. Vilken är din favoritmat som är ”dåligt” men du älskar att äta det iaf?
Räknas väl inte som mat men får nog ändå svara chips. Sååå gott!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>