Adele, 29 april 2016, Tele2 Arena

Adele är ju bara helt fantastisk!

I fredags var jag A och lillasyster på Tele2 och såg Adele. Vi kom dit en stund innan det började och spenderade gissningsvis en halvtimme i den gigantiska kön där utanför. Lyckligtvis hann vi in, med lite marginal, innan konserten började och vilken konsert det var! Hon var rolig, hon sjöng så fantastiskt som jag tror bara hon kan göra (kan inte ens räkna hur många gånger jag fick ståpäls) och det gjorde absolut ingenting att vi satt typ längst bak. Adele var nog inte högre än någon centimeter där vi satt men det var en sån konsert där man var där för att lyssna snarare än att se och ville man ändå se så fanns det såklart storbildsskärmar. Det var bara rakt igenom helt fantastiskt!

P1010534P1010545 P1010559P1010562P1010564

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>