Shane Filan, 4 mars 2016, Royal Concert Hall Nottingham

Den här konserten var om möjligt ännu bättre än den kvällen innan! Visserligen hade han lovat det när vi träffade honom på meet and greeten så det var ju bra att han höll sitt ord men alltså herregud! Precis som kvällen innan missade han lite i texten i About you men i övrigt var allt verkligen klockrent. Sen är det ju så att Shane alltid blir snäppet bättre om det är en bra publik och bra publik är det alltid i Nottingham.

P1010170 P1010171 P1010174

Vi satt exakt precis i mitten av rad tre och hade korta och mestadels sittande personer på båda raderna framför så vi såg precis hur bra som helst. Det innebar såklart att Shane såg oss precis hur bra som helst och han måste ha sett vår svenska flagga många gånger även om han inte uppmärksammade det. Vid ett tillfälle, mitt i Shut Up & Dance fick jag dessutom ögonkontakt med honom samtidigt som han började asgarva, jag måste ha dansat jättefult men det är väl lite av grejen?

P1010189 P1010198 P1010223

Konserten består av en del där det i princip är varannan Shane-låt och varannan Westlife-låt. Det följs åt av årets medley (ok, jag vet, det går inte att kalla det medley när det är endast en låt men Shane/Westlife har alltid haft ett medley och just den låten är en så klockren medleylåt och framförs i samma anda som tidigare medleyn och därför får det helt enkelt vara ett medley ändå) innan det är dags för det första klädbytet. Därefter är det två låtar, World of our own och Worst kind of love, innan årets helt underbara akustiska del (här kör vi på säkra kort vettni!). Sen drar han upp stämningen igen med Knee deep in my heart innan det är dags för den enda låten i setlisten jag inte riktigt förstår. Varför sjunga en duett när duettpartnern inte är på plats? Jag blir inte jätteimponerad av att se och höra henne på en video i bakgrunden. Hur som helst blir det tillsammans med de andra låtarna en bra del av konserten innan det är dags att tacka för sig och avsluta med en encore.

P1010234 P1010240 P1010272 P1010325 P1010333 P1010363

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>