Shane Filan, 3 mars 2016, Reading Hexagon

Herregud vilken konsert! Shane är en sån entertainer, sången satt som en smäck och setlisten var klockren med låtar från båda soloalbumen och Westlifetiden. Blev riktigt förvånad över att han sjöng Fool again eftersom Westlife sällan sjöng den men det är ju bara kul när allt inte är så självklart. Dessutom sjöng han tre av de fyra låtar jag hade hoppats mest på. Alltså tänk att han faktiskt sjöng Effortlessly you..! Och hans version av Shut Up & Dance var ju inte direkt dålig den heller (finns en kort video på min instagram). Det blir ju lite extra spännande också när det är opening night och man inte kunnat se några spoilers.
Blev dock irriterad på fans som inte kan ta en vink. Shane sa till och med åt dem från scenen men de fortsatte att störa ändå, så jäkla trist! Ännu värre är det att de verkligen är fans också och ska på ytterligare fem konserter (lyckligtvis inte de vi skulle på).
Som vanligt när det gäller Shane vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Allt var bäst och det finns liksom inte ord att beskriva det. Ni får bara lita på att det var grymt bra helt enkelt och kolla på bilderna nedan så ska jag försöka få ord på det och sätta ihop inlägg om de andra två konserterna också.
P1010054 P1010060 P1010099 P1010117 P1010132 P1010152 P1010159
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>