Top 3: Girls Aloud

Om en vecka har jag kommit fram till Reading och väntar på den första av tre konserter med Shane Filan som ju i höstas gjorde en duett med Girls Aloud-medlemmen Nadine Coyle. Någonstans någon gång har jag läst att Nadine kommer att dyka upp på några konserter under Shanes turné så vem vet, om en vecka kanske det bara är timmar kvar tills jag får se henne live också.

Men nu var det ju Girls Aloud jag skulle lista. Favoritlåten är faktiskt en cover på en av Pretenders låtar som jag tycker att tjejerna gör riktigt bra.

1. I’ll Stand By You

2. Life Got Cold

3. Sound Of The Underground

Vilka är dina favoritlåtar med Girls Aloud?

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Top 3: Girls Aloud

  1. Beautiful cause you love me! Antar att du inte lyssnat på den för skulle anta att den hamnar på din top 3 då? 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>