Gavin DeGraw, 6 november 2015, Annexet

Igår var Gavin DeGraw tillbaka i Stockholm för en konsert på Annexet och självklart var jag där. Som den biljettnörd jag är var jag såklart överlycklig över våra platser på andra raden och önskade lite att jag alltid skulle få ha så bra platser när jag är på konsert. Jag var där med min lillasyster men träffade även, helt otippat, en vän och hennes man som dessutom satt precis bakom oss. Jättekul!

Konserten var verkligen bra. Han öppnade med Soldier och sjöng bland mycket annat mina favoritlåtar. I en låt fick han sällskap av Sarah Dawn Finer (alltså hennes röst!!) och i en annan traskade han ut i publiken, gick upp en våning och stod där och sjöng utan sin mikrofon. Men för det mesta sjöng och spelade han vid sitt piano och det var hur bra som helst. Jag ska dock säga att allt inte var bra. I några låtar satt jag tyvärr bara och längtade till nästa men i det stora hela var det en bra konsert och om det är någon som läser det här som ska se honom i Göteborg ikväll så kommer ni verkligen få en jätterolig kväll!

P1000983 P1000986 P1010014 P1010017 P1010027

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>