Kristina från Duvemåla, 26 september 2015, Cirkus

  
Den enda bilden som togs under kvällen, en mörk och suddig på oss strax innan det började. 

I lördags var jag och Simon på Cirkus och såg Kristina från Duvemåla. Äntligen! Men låt mig först bara poängtera hur mycket jag inte gillar Cirkus. Där inne är väl bra om man inte råkar hamna bakom en stolpe men i foajén eller vad man kallar det. Det är ju alldeles för litet och blir helt galet trångt! Kunde knappt ta mig till toakön i pausen för att det helt enkelt inte fanns plats att gå. 

Musikalen var i alla fall jättebra! Är så glad att jag äntligen fått se den. Vet inte om det är för att de sjunger de bästa låtarna men de som spelade Robert och Kristina var ju hur grymma som helst! Se den om du har möjlighet och inte redan ha gjort det, om inte annat så kanske den kan ge någon lite perspektiv på hur det kan vara att fly från sitt land. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>