RixFM Festival, 30 augusti 2015, Kungsträdgården

Jo hörrni, för några timmar sedan hittade min inre fjortis fram igen. Olly Murs kom ut på Kungsträdgårdens scen och jag skrek så att jag tappade rösten. Japp, så var det. Men det var det värt! Olly Murs var nämligen helt fantastisk idag när han sjöng Troublemaker, Wrapped up och Up (tillsammans med Molly Sandén) på RixFM Festival. Det enda felet var väl att det tog slut så fort. Jag hade lugnt kunnat skippa de andra artisterna om jag hade fått se en hel konsert med Olly, men någon gång kanske det också händer.

P1000772

P1000784

P1000786

Men det var ju faktiskt inte bara Olly som var där och en hel del andra artister var såklart också jätteroliga att se! Sabina Ddumba var lika cool som vanligt, Guy Sebastian (Australiens bidrag i Eurovision) var grym live och hade helt underbara kläder, Albin var rätt charmig, Molly Sandén sjöng så sjukt jäkla bra, Danny var eventuellt bäst ikväll (om vi räknar bort Olly såklart) trots att jag inte är överförtjust i hans låtar och Måns Zelmerlöw var Måns Zelmerlöw. Jag kan tycka att han kan vara lite småtråkig live och det gjorde väl inte saken bättre att Danny var på scen precis innan honom, men så sjöng han (såklart) Heroes och då var allt förlåtet. Han får vara precis hur tråkig han vill bara han sjunger den låten.

P1000747

P1000762

P1000755

P1000800

P1000810

P1000818

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>