Tomas Ledin, 21 augusti 2015, Gröna Lund

Igår efter jobbet åkte jag och Simon till Gröna Lund för min sista grönankonsert för i år. Tomas Ledin är ju sommar och med tanke på hur bra väder det varit den senaste tiden passade det perfekt! Det var knappt några folk alls vid scenen en och en halv timme innan konserten började så jag trodde inte att det skulle bli jättetrångt. Vi gick iväg och åt en andra middag, hamnade i världens längsta kö och sen en lång toakö på det så ungefär en kvart innan konserten var vi tillbaka vid scenen och då var det helt plötsligt helt sjukt mycket folk! Vi hamnade tillslut under Eclipse men stod absolut inte längst bak (och åter igen älskar jag zoomen på min kamera). Vi såg i princip ingenting men hörde gjorde vi ju och det var helt fantastisk stämning genom alla låtar!

Jag har sett Tomas några gånger på typ Allsång på Skansen men det hade gått 18 år sedan jag var på en faktisk konsert med honom. Alltså verkligen på tiden! 

   
    
 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>