Sommarkrysset, 18 juli 2015, Gröna Lund

Min vän Amir drog med mig till Grönan igår för att kolla på Sommarkrysset. Det var inte en artist jag vanligtvis lyssnar på där igår men Amir ville dit och igår var den dagen då vi båda kunde. 

  
Vi hann se Eric Saade repa precis när vi kom dit. Sen gick vi runt på Grönan, köpte sockervadd och spelade på något chokladhjul utan att vinna. När vi väl gick tillbaka till scenen fick vi platser långt på kanten men längst fram vid kravallstaketet vilket såklart var skönt så att vi hade något att hänga på. Vi såg ungefär halva programmet (Eric Saade, Little Jinder och Tony Irving) innan vi ledsnade och gick hem. Amir hade fått se Eric och dessutom varit med i bild (jag stod så lämpligt att jag kunde gömma mig bakom Gry så förhoppningsvis syntes jag inte) och då var han nöjd. 

   
     

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>