Allsång på Skansen, 30 juni 2015

Igår var alltså jag, mamma och lillasyster på allsången. Vi kom dit ungefär mitt i genrepet och kollade på det innan vi gick och kollade på jättesmå grisar och åt en varsin glass. När klockan började närma sig kvart i åtta gick vi tillbaka till scenen för att hitta någon ok plats. Vi hade redan räknat med att inte se desto mer men lite såg vi faktiskt och jag hade nog trott att det skulle vara snäppet fler i publiken med tanke på att Måns var där och det var så fint väder.

P1000354 P1000371

Kul var det som alltid! Det är ju ändå något visst med att vara en liten del av en stor publik som glatt sjunger på samma sång. Jag trivs som ni säkert vet rätt bra på konserter och allsången är definitivt inget undantag från det. Älskar stämningen varje gång!

P1000372 P1000382 P1000386 P1000388

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Allsång på Skansen, 30 juni 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>