Paolo Nutini, 25 juni 2015, Cirkus

Nu ska jag vara helt ärlig. Det här var inte en bra konsert. Jag verkar dock vara rätt ensam om att tycka det för medan jag tänkte att om jag kunde skulle jag ha reklamerat min konsertbiljett verkade folk omkring mig helt lyriska. Såklart fanns det en del höjdpunkter men det var tre låtar jag verkligen hade sett fram emot att höra. Jenny don’t be hasty och Last request hade han ändrat till nästan oigenkännlighet, det var rätt text men i övrigt helt andra låtar, och New shoes sjöng han ungefär två rader av. Jag vart verkligen grymt besviken och kommer aldrig igen lägga en krona på honom. Det gjorde inte heller saken bättre att han mumlade på skotska i mellansnacken, man fick verkligen fokusera för att förstå vad han sa och många gånger förstod varken jag eller folk runt omkring oss vad han sa. Trist.

P1000330 P1000342 P1000350

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>