Nate Ruess, 3 juni 2015, Södra Teatern

Det var några månader och några konserter sedan jag var så här euforisk efteråt. Så fylld med så mycket energi och glädje att jag trots en natt med dålig sömn skulle kunna skutta flera mil av ren lycka.

P1000203

Nate Ruess var fantastisk! Jag har sett Fun. en gång tidigare och var väl lite lagom imponerad då även om Nate verkligen stod ut som den bästa i bandet. Det här var på en helt annan nivå och jag förstår inte hur han kunde vara så inne i musiken men ändå ha ögonkontakt med alla i publiken samtidigt. Det var banne mig den bästa konserten jag varit på där jag inte kunde sjunga med i alla (eller ens hälften) låtar. Det spelade liksom ingen roll att jag inte kunde texten när Nate var så pass bra.

P1000212

P1000224

Det roligaste var i Just give me a reason. Nate stannade upp i sången och påpekade att nästa ton var svår så nu skulle han bara vänta nån sekund innan han tog den. Då skriker någon i publiken ”You can do it” varpå alla inklusive Nate typ asgarvar (ok, han mer höll inne ett asgarv… både en och två gånger) innan han fortsätter låten. Underbart!

P1000226

En av mina favoritlåtar från kvällen var It only gets much worse. En ny låt som ska vara med på hans kommande album. Längtar till jag får höra den igen!

P1000252

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>