Jessi J, 28 maj 2015, Gröna Lund

I torsdags var jag och lillasyster på Gröna Lund och såg Jessi J. Om jag förstod det rätt var det hennes första konsert i Sverige (rätta mig gärna om jag har fel). Jag har inte jättebra koll på henne och trodde bara att jag skulle känna igen Price tag men det visade sig att jag kände igen någon fler låt än så, dock långt ifrån alla. Så hur var konserten? Hon var asbra, både röstmässigt och på scen, och det var kul att se även när jag inte kände igen flera låtar på rad… men… just låtarna var väl i ärlighetens namn inte mycket att hänga i julgranen. Vissa låtar är såklart bra men det mesta skulle jag aldrig orka lyssna på om jag inte var på plats och såg henne och hennes energi på scen samtidigt. Eventuellt är jag helt ensam om den åsikten då det var jättemycket folk där och såg henne. Så pass att vi stod under den där stora slänggungan.

P1000070 P1000084 P1000092 P1000129

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>