Måns Zelmerlöw, 29 maj 2015, Gröna Lund

P1000130

Det var mycket folk som hade tagit sig till Gröna Lund igår för att se Måns Zelmerlöws turnépremiär och fira hans vinst i Eurovision. Vi stod rätt långt bak tillsammans med alla de där som garanterat var där av Eurovisionanledningen, något jag kan ångra lite så här i efterhand. För Måns var grym och de som hade placerat sig på de kanske 5-10 första raderna verkade ha jättekul. Jag hade framför mig en mamma med två barn där den äldre av dem var skitsur på sin mamma för att Måns inte sjöng Heroes direkt. Eller helst av allt hade han nog hört Heroes fem gånger på rad och sen hade de kunnat gå hem. Men Måns är ju inte dummare än att han fattar att Heroes bör ligga sist i konserten och när det väl var dags för den vaknade alla runtomkring oss till liv riktigt ordentligt. I den och i Caramia några låtar tidigare.

Småbarnen (som var för stora för att sitta på sin mammas axlar) var i alla fall i perfekt längd för att jag skulle kunna se Måns jättebra genom hela konserten, trots att jag stod så långt bak, så det tackar vi för!

P1000172

P1000185

P1000187

Jag la upp den här bilden på min instagram igår (annamopp) och det dröjde inte länge innan Måns hade gillat den – kul!

P1000194

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>