Ben Montague, 16 maj 2015, mitt vardagsrum

Den här eftermiddagen har verkligen varit helt bisarr! Bisarr på ett bra sätt men det känns verkligen helt sjukt att Ben Montague har varit hem till mig och sjungit tio låtar. 

Men innan han kom hit hann jag prata i telefon med honom då hans taxibokning hade krånglat. Blev asnervös precis när jag såg att det var han som ringde men han är så lättsam så nervositeten försvann direkt. Det löste sig med taxin och en kvart senare var han här.   

Han pratade som vanligt på om allt möjligt och sjöng våra önskelåtar och nån fler. Blev Another hard fall, Love like stars, The truth, Sleeping with the lights on, Haunted, Rainy day, en liten snutt av Overcome (äntligen!!), Back into paradise, We start over och Sweet Amelia. Älskade varenda sekund av det!! Kan knappt ens fatta att det har hänt… 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>