Zara Larsson, 8 maj 2015, Gröna Lund

Solen sken för det mesta, det var visserligen rätt kallt och blåsigt men ändå en bra dag för konsert! Zara Larsson var på Gröna Lund och jag och min kära syster hade sen länge tänkt att vi skulle dit. Zara är ju faktiskt rätt cool även om hon är rätt många år yngre än mig (börjar känna mig rätt gammal när artister till och med är yngre än min lillebror som ju alltid varit jätteliten, skiljer 9 år mellan oss).

P1090566

Hon har ju en grym röst, låtarna (även om jag kände igen exakt två) är bra och showen i sig var bra. Men det kändes lite som att det fattades något, det blev liksom bara låt på låt på låt utan att man riktigt kände sig delaktig som publik. Kanske bara var jag eftersom jag inte kunde sjunga med i de flesta låtarna men jag trodde nog ändå att hon skulle vara snäppet bättre. Men med det sagt så var det ändå en riktigt bra konsert och jag är absolut glad att vi gick dit!

P1090590 P1090601 P1090610

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>