Katy Perry, 22 mars 2015, Globen

I söndags var jag, lillasyster och Lisa på Globen och såg en av de skummaste konserterna jag någonsin varit på. Skillnaden var dock att det här var skumt på ett bra sätt! Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig men det var nog inte det här och framför allt var konserten bättre än förväntat. Det hände grejer i varenda låt men på något sätt vart det inte för mycket även om hon hann hoppa hopprep i en lysande klänning, rida på en häst, vara utklädd till katt, sjunga ballader med sin gitarr, flyga över publiken flera gånger och täcka hela globen i konfetti och ballonger. Jag vet verkligen inte hur det gick till men på något sätt blev det inte för mycket (förutom den lilla detaljen att det är för mycket att sortera i mitt huvud att jag inte riktigt får ner det till något vettigt blogginlägg).

Bästa låtarna var nog Roar, The one that got away, Birthday och avslutande Firework när vi skulle ha på oss nå pappglasögon som gjorde alla lysen till prismor (?), vilket faktiskt vart grymt häftigt (framför allt när fyrverkerierna kom igång!). Kort och gott var det en konsert jag sent kommer glömma och dessutom mer än gärna skulle se igen, vilket ju blir lite svårt då vi var på europaturnéns sista konsert.

P1090424

P1090443 P1090452 P1090483 P1090488 P1090511 P1090529 P1090544

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>