I logen

I eftermiddags var jag och Simon på Friends och kollade det sista genrepet inför Melofinalen. Han hade vunnit något lotteri på sitt jobb så vi satt i nån loge med jättesköna stolar och hade massa värdinnor som visade oss tillrätta. Rätt kul och det skulle verkligen vara grymt på typ en fotbollsmatch. Nu kändes det som att vi satt lite väl långt ifrån, Friends är ju stort även om de bara använde halva, men var såklart supernöjda ändå. 

Efteråt åkte vi in till stan och åt middag trots att Simon börjar bli sjuk igen och knappt kan prata med sin onda hals (stackarn) innan vi åkte åt skilda håll. Han hem och jag till Amir där jag ska kolla den riktiga finalen. Heja Måns och JTR!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>