Privatkonsert: Ben Montague, 25 Januari 2015, hans studio i London

I söndags var jag, Lisa och Petra på en privat spelning med Ben Montague (tack igen för att jag fick följa med!!). När vi bokade hotellet i London hade vi ingen aning om var hans studio låg men det visade sig ligga på promenadavstånd så vi gick helt enkelt dit. Klurade på om det fanns en ringklocka eller om vi skulle smsa när vi hade kommit fram men Ben hann öppna innan vi klurat klart. Blev en massa kramar och vi hängde av oss jackor och sånt inne i rummet medan han fixade lite dricka. Fick välja på kaffe, te och vatten och det var tydligen väldigt märkligt att jag varken ville ha mjölk eller socker i mitt te, britter…

Han berättade lite om studion som var något slags sidoprojekt han hade med sin pappa och nån fler och sen spelade han första låten, Coldplays Yellow. Sen fortsatte det med att vi fick önska låtar, vi pratade lite om allt möjligt och han berättade lite kuriosa om låtarna (en kul grej var att han inte alls gillar några låtar från sitt första album, exakt samma låtar som jag inte heller tycker är speciellt bra… tex Yeah yeah). Vi hade med oss en liten önskelista men eftersom han inte hade sitt piano där fick vi varken höra Overcome eller Deep end. Kan inte direkt påstå att det gjorde något, han hade kunnat sjunga vad som helst och jag hade ändå varit nöjd. Det blev tillslut i alla fall Sleeping with the lights on, Runaway, We start over, False horizon, My father said och Haunted.

IMG_5968

 

YouTube Preview Image

Sen spelade vi in en kort hälsning till de svenska fans som ville att jag skulle hälsa till honom. Vi lärde honom att säga ”ses snart” men han lyckades bättre när jag inte filmade.

YouTube Preview Image

Andra roliga saker vi hann prata om var en eventuell spelning i Sverige och Lisas förra resa till London då hon var där och såg Aaron Carter. Ben verkade väl måttligt imponerad av att Aaron inte ens hade ett band med sig på scenen. Petra hade även en kortare gitarrlektion hon hade köpt.

IMG_5971

Innan vi gick tog vi såklart en massa kort, ett som han har lagt upp sin sin instagram och ett varsitt tillsammans med honom. Sötaste var dock precis när vi skulle gå och han bad oss höra av oss när vi landat så han visste att resan gått bra och att han kände sig lite som vår storebror.

10955804_10152535560051721_1471130004_o

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>