Shane Filan, 17 november 2014, Fairfield Halls Croydon

P1080989

Kvällen med de bästa platserna! Inte för att han sa någonting om det den här kvällen men det dröjde inte alls länge innan han såg vår svenska flagga. Ändå kul att han vet att vi är där menar jag. Känns ju på ett sätt lite som att en representerar alla svenska fans som inte kan åka utomlands när man står där med sin flagga.

P1080991

P1090005

Förutom en liten detalj tror jag faktiskt att det här var den bästa av de tre konserterna vi var på. Självklart kan våra platser ha hjälpt till men han var verkligen grym den här kvällen! Hans agenter var där så han kanske ville visa sig från sin bästa sida haha.

P1090011

P1090014

Precis som vanligt gillade jag delen i sofforna och medleyt bäst. Visst är allt grymt bra men de här två delarna längtar jag verkligen till precis varenda kväll. Älskar kontrasterna också. Några lugna låtar med mycket fokus på bandet följt av världens party och allt är precis lika bra. Tror inte att vem som helst skulle klara det, i alla fall inte lika bra.

P1090025

P1090029

Det jag inte är direkt överförtjust i är att Shane helt enkelt är för snäll och att vissa fans utnyttjar det (i mitt tycke) lite väl mycket. Som när en tjej mitt under konserten sprang fram till scenkanten och ville ha någonting signerat. Är inte det något man tar på exempelvis en signering? De som bor i Brittland har ju faktiskt dessutom tillgång till sånt lite då och då. Shane såg lite skeptisk ut, skrattade till lite och påpekade att det var mitt i konserten men var ändå så snäll att han signerade vad det nu var hon hade med sig.

P1090060

P1090064

P1090076

Ärligt talat vet jag inte vad mer jag kan skriva om konserten just nu. Jag vill mest bara visa alla bilder jag tog. Har över 50 kort i mappen med mina favoriter bara från den här kvällen men jag kanske inte behöver lägga upp precis alla och har du missat vad jag skrivit om de två tidigare konserterna så finns de ju här och här.

P1090108

P1090127

Jimmy som håller igång publiken innan encoren

P1090132

P1090151

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Shane Filan, 17 november 2014, Fairfield Halls Croydon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>