Förband: Ben Montague

Eftersom Ben var förband åt Shane och därmed bara sjöng sex låtar per kväll kommer här ett inlägg om alla tre kvällarna istället för att dela upp det.

Lördag 15 november, St Albans

P1080653

Vi satt som sagt långt åt sidan den här kvällen men vi hade i alla fall första raden! Det var så kul att se Ben igen och publiken verkade verkligen älska honom. Möjligtvis att de var ganska tysta i början men efter att han börjat skoja om ackorden i Haunted och sen visat den fantastiska dansen till Feels like forever verkade alla ha askul! På bilden berättar han för övrigt att han kört en del bil under turnén…

P1010097

Låtarna han körde var:

 1. Can’t hold me down
 2. The truth
 3. Haunted
 4. Feels like forever
 5. My father said (tror jag den heter)
 6. Nån cover… typ kings of leon? snow patrol?

Söndag 16 november, Cheltenham

P1080800

P1080814

Den här kvällen var publiken jättetråkig! Det kändes som att det bara var jag och Lisa i hela rummet som faktiskt sjöng med och jag tror inte det var särskilt många som var med på dansen heller (som för övrigt är så lätt att det inte ens räknas som en dans). Vi hade dock kul och Ben var lika grym som alltid! Tjejerna snett framför mig påpekade även att han faktiskt hade en grymt bra röst och det håller vi ju med om!

P1010369

Jag var fortfarande helt skakig här efter att ha träffat Shane någon timme innan.

Låtarna han körde var:

 1. Can’t hold me down
 2. The truth
 3. Haunted
 4. Feels like forever
 5. My father said (tror jag den heter)
 6. Sweet Amelia

Måndag 17 november, Croydon

P1010581

Dagen då vi fikade med Ben. Dessutom var det Lisas födelsedag så hon försökte få honom att han skulle sjunga Overcome eller Broken. Den senare lovade han att sjunga men tyvärr hade han ändrat sig i sista stund sen så vi fick inte höra den den här gången. Lite grann ångrar jag dock en sak. Han frågade om han skulle byta ut The truth (mycket bättre låt) mot Rainy day vilket vi inte tyckte just då. Men nu i efterhand hade det ju varit roligare med lite variation.

P1080963P1080965P1080971

Vi hade berättat för Ben på ett ungefär var vi satt så i de första låtarna kollade han mot oss och gjorde småfula miner vilket såklart fick oss att bryta ut i asgarv ett flertal gånger. Publiken var lite med mer igen den här kvällen och vi hade så så roligt! Skrattade nog en del åt oss själva i dansen också.

P1010634

Appropå att skratta så skrattade vi en hel del här också då Lisa först råkade zooma jättefort och jättemycket och antagligen inte fått med mycket mer än kanske ett öga på bilden.

Låtarna han körde var:

 1. Can’t hold me down
 2. The truth
 3. Haunted
 4. Feels like forever
 5. Covern…
 6. Sweet Amelia
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>