Shane Filan, 16 November 2014, Cheltenham Town Hall

Konsert nummer två för oss på Shanes You and me winter tour (den första kan man läsa om här). Vi hade strax innan varit på Meet and Greet vilket gjorde att jag kanske inte var jättefokuserad under hela konserten. Vet att jag i alla fall en gång kom på mig själv mitt i en låt stå och tänka på vad Shane sagt när vi träffade honom snarare än att sjunga med i vilken låt det nu var just då. Lite dumt kanske men så fick det vara.

P1080831

 

Den här kvällen hade vi lite sämre platser. Därmed inte alls sagt att de var dåliga på något sätt. Vi satt på rad sju hyfsat i mitten och tjejerna bredvid mig var eld och lågor över hur bra platser de hade. Vi kanske eventuellt är lite bortskämda med bra platser på den här turnén.

P1080849

P1080872

Under förbandet (Ben Montague) var publiken fruktansvärt tråkig men lyckligtvis märktes det inte av desto mer när Shane väl kom på scenen. Det gick väl sådär när hela publiken skulle sjunga Flying without wings som en duett med Shane så han fick sjunga en hel del av ”våra” delar men i övrigt.

P1080882 P1080884

Jag är inte överförtjust i att han plockar upp ett fan på scenen varje kväll. Det ligger ingen avundsjuka i det eller så, jag tycker bara att jag är där för att se honom och inte någon random tjej. Hon som fick komma upp på scenen i Cheltenham var dock grymt rolig och skämtade bland annat om att hon och Shane skulle gifta sig dagen därpå. Något som tog Shane en ganska bra stund att fatta vilket ledde till en hel del skratt.

P1080935

P1080946

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>