Det var värt varenda krona!

Ungefär 2500kr per person har jag för mig att vi betalade. Vi tänkte väl att det skulle vara en engångsgrej men nej. Det här kommer vi göra på alla Shanes turnéer.

Vi checkade in klockan fyra. Fick ett M&G-pass, ett foto och en liten present. Sen fick vi sätta oss i ett rum och vänta. Vi var lite drygt 30 pers som satt i en cirkel där inne till ungefär halv sex. Då kom hon som arrangerade allt (Trudy?) och berättade att det var dags och att det endast fanns en regel. Inga foton.

Vi gick in, satte oss framför scenen (vi hamnade på rad två i mitten) och efter en pytteliten stund kom Shane ut. Han körde två låtar helt baserat på vad publiken önskade (så länge det var låtar från setlisten) vilket blev Knee deep in my heart och What about now.

Vi fick sen, rad för rad, ställa oss i kö för att träffa honom. Tror nästan aldrig jag varit så nervös som då. Men tillslut blev det vår tur och den mesta av nervositeten släppte. Vi gav Shane en bok vi byggt ihop från hans skandinaviska fans som han direkt började bläddra igenom. Han var grymt imponerad vilket såklart var jätteroligt!

Han frågade vilket land vi kom ifrån och när vi sa Sverige lovade han att han skulle komma dit på promotion för hans nästa album. Sverige stod definitivt på hans lista över länder han ville besöka och han trodde det skulle bli i sommar.

Nån gång kom vi även in på att det var vår Svenska flagga han hade kommenterat kvällen innan och att vi skulle se honom dagen efter också.

Enjoy the show tonight! And tomorrow! And yesterday!

IMG_5409.JPG

IMG_5413.JPG

IMG_5412.JPG

Jag var så nervös när vi tog korten att mina kinder (!!) började skaka men jag tror inte det syns?

Han bad även om ursäkt till personerna bakom att det hade tagit sån tid. Vi hade ju kommit ända från Sverige så då ville han ge oss lite extra. Så sött!

Längtar redan till nästa gång!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Det var värt varenda krona!

  1. När under konserten pratade han om er flagga? Om det skulle komma klipp med mellansnack vill jag ju veta ungefär var jag ska lyssna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>