Il Divo, 7 September 2014, Globen

Innan jag berättar om konserten igår måste jag bara visa bilden på mig och Seb lite mer ordentligt. Vi hade inte alls räknat med att träffa någon av dem igår men vi gjorde en chansning och helt plötsligt stod han där. Jättetrevlig var han och äntligen har jag fått träffa honom efter den där gången 2007 när tåget var försenat och vi missade honom precis.

P1080394Il Divo spelade alltså på Globen igår och vi hade lyckats få platser på första raden (vilket vi såklart påtalade för Seb innan). Konserten var som alltid grymt bra men framför allt gillade jag att det var lite andra låtar än de brukar sjunga. Jag och antagligen många andra älskar ju alla de där låtarna de kör varje år men eftersom det nu skulle vara musikaler blev vissa andra låtar såklart bortprioriterade och det älskade jag verkligen! Det var så kul att se och höra dem sjunga någonting annat.

P1080468 P1080535

Så här ser Urs ut på alla mina bilder, från alla konserter jag varit på…
P1080446 P1080427I år hade de även en gästartist. Jag brukar inte tycka att sånt är jätteroligt men hon var faktiskt grym !! Mazz Murray heter hon och har bland annat spelat i Queen-musikalen.

Skärmavbild 2014-09-08 kl. 16.00.29Men roligast är ändå när killarna skämtar. Vi har nog tjejerna som satt bredvid och bakom oss att tacka för det då de slängde upp en hel del saker på scenen. Jag fick tyvärr inga bra bilder på Seb med ljusstavar på huvudet men kallingarna fick jag med! Och sverigehatten som David tog på sig.

Skärmavbild 2014-09-08 kl. 16.00.12P1080559Jag vet inte om någon av låtarna egentligen var bättre än någon annan. Time to say goodbye är ju alltid mäktig och jag är ju lite småkär i Can you feel the love tonight och The music of the night så jag får väl säga dem då kanske men allt var så grymt bra!

P1080593

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>